Türk Diyanet Vakfı-Sen Heyeti Ankara’da Sendikal Taleplerini İletti

Türk Diyanet Vakfı-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı, Bursa Şube Başkanı Eyüp Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sendikal taleplerini iletmek üzere ziyaretlerde bulundu.

Heyet öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı ziyaret etti ve sendikal taleplerini iletti. Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek Ak Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Yavuz ve Refik Özen ile Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı, Türk Diyanet Vakfı-Sen’in çalışmaları ve talepleri hakkında şunları söyledi: “Sendikamız, ahlak ve adalet temelinde faaliyet gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilat mensuplarının haklarının korunması ve geliştirilmesi için çaba sarf ediyoruz. Ek göstergelerin genişletilmesi, güvencesiz sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve diğer taleplerimiz konusunda destek bekliyoruz.”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Bursa Milletvekilleri, heyetin taleplerini olumlu karşıladıklarını belirterek destek vereceklerini ifade ettiler.

Heyet, verimli ziyaretlerin ardından teşekkür ederek Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan’ı ziyaret etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ