Dijital Öğretmenler ve Yeşil Gezegen Projesi Oylarınızı Bekliyor!

Dijital Öğretmenler ve Yeşil Gezegen Projesi Oylarınızı Bekliyor!
  • DÜNYA
  • 20 Mart 2024 15:20
  • 32

Sizlerle heyecan verici bir haberi paylaşmak istiyoruz!

ING Türkiye ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ortaklığında yürüttüğümüz Dijital Öğretmenler Projesi ve Vodafone Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz Yeşil Gezegen Projesi, 2024 senesi WSIS Prize Ödülü için aday gösterildi!

Yazının devamında önce ödüle aday olan Dijital Öğretmenler ve Yeşil Gezegen Projesi’nden sonra oylama işleminin nasıl yapıldığından bahsedeceğiz.

ING Türkiye ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile birlikte yürüttüğümüz Dijital Öğretmenler Projesi ile ilkokul ve ortaokul öğretmenlerinin dijital yetkinlikler kazanması ve dijital okuryazarlık becerileri edinmelerini hedefliyoruz.

Vodafone Vakfı ile yürüttüğümüz Yeşil Gezegen Projesi ile, 7-14 yaş aralığındaki çocuklarda çevre ve afet bilinci oluşturup içinde bulundukları dünyaya karşı bireysel ve toplumsal sorumlulukları hakkında farkındalık yaratmayı hedefliyoruz.

Peki, nedir bu WSIS Ödülleri?

Birleşmiş Milletler tarafından desteklenen WSIS (Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi), uluslararası organizasyonların üst düzey temsilcileri ve 180 ülkeden yaklaşık 12.000 katılımcıdan oluşan; kapsayıcı ve kalkınma odaklı, herkesin bilgi oluşturabildiği ve paylaşabildiği, en üst seviye bir uluslararası organizasyondur.

WSIS Ödülleri, WSIS (Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi) etkinliğinde 18 ayrı kategoride verilen uluslararası prestiji olan bir ödül programıdır. WSIS Birleşmiş Milletler üye kuruluşlarının neredeyse tamamının desteklediği, dünyanın en geniş kapsamlı bilgi iletişim teknolojileri gelişmelerini bir araya getiren bir organizasyondur. Etkinliğin başlıca amacı, ülkelerdeki bilgi ve iletişim teknolojilerinin gelişimini ve gelişmekte olan ülkelerin bilişim altyapılarını iyileştirmeye teşvik etmektir.

Dünya’nın çeşitli yerlerinden katılan 1049 proje içerisinden kapsamlı değerlendirmelerinin sonrasında halk oylamasına sunulan 18 ayrı kategorideki toplam 360 Proje, WSIS 2024 Ödülleri için finalde yarışıyor.

2024 WSIS Forum ödülleri için sizleri Dijital Öğretmenler ve Yeşil Gezegen Projesi için oy kullanmaya davet ediyoruz. Projelerimizin yarattığı faydanın duyurulması ve sürdürülebilirliği için oylamanız bizler için çok ama çok değerli! Tüm destekleriniz için teşekkür ederiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ