CHP Bursa’ya tepkiler artıyor

CHP Bursa’ya tepkiler artıyor

CHP Mustafakemalpaşa Belediye başkan adayı Şükrü Erdem’in, “Apo hain değil, bana güvenin” sözlerinin yer aldığı video görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, siyasetçilerden peş peşe açıklamalar geliyor. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Şükrü Erdem’i özür dilemeye davet ederken, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve İl Başkanı Muhammet Tekin, CHP için DEM’lenmiş zihniyet benzetmesi yaptı. CHP’liler suskunluğunu korudu.

“TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLE”

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun, Erdem’i özür dilemeye davet ettiği açıklamasının ardından, aynı partinin Bursa Milletvekili Hasan Toktaş da skandal sözlere duyarsız kalmadı. Toktaş, Erdem için, “Bir dönem adam sanmıştık, lakin yanılmışız” diyerek, Şükrü Erdem’i Türk milletinden özür dilemeye davet etti.

“MUSTAKEMALPAŞALILAR BU ZİHNİYETE GEÇİT VERMEYECEK”

MHP cephesinden de Şükrü Erdem’e yönelik sert açıklamalar geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, X hesabından, şu açıklamayı yaptı:

“ CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem, bölücü terör örgütü elebaşı bebek katili Öcalan hakkında “Öcalan terörist değil, devlet kendi kendine canavar yaptı” diyerek CHP’nin maskesini kendi elleriyle düşürmüş, gaflet ve ihanet içinde olduklarını adeta itiraf etmiştir. Mustafakemalpaşalı hemşehrilerimiz, terörist başına toz konduramayıp Türk Devletini alçakça suçlayan bu zihniyete elbette geçit vermeyecek, DEM’lenmiş CHP’ye 31 Mart’ta sandıkta dersini verecektir”

MHP İl Başkanı Muhammed Tekin’in açıklaması ise şöyle:

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı, eski bakan, tecrübeli siyasetçi(!) Şükrü Erdem, bilinçaltının dışa vurumuyla genel başkanı Özgür Özel ve DEM’li şurekası gibi Türk Devleti’ni suçlayıp terör örgütünü ve terörist başını masum göstermiştir. Bundan sonra takınacakları sözde Atatürkçü tavır ve samimiyetsiz mevsimlik milliyetçi söylemleriyle, konuyu örtbas etmeye çalışsalar da DEM’lenen CHP zihniyeti bilinçaltını açığa vurmuştur. MHP Bursa teşkilatları olarak yozlaşmış ve DEM’lenmekten gözleri şaşı bakan CHP zihniyetine teslim edecek tek bir ilçemiz yoktur. Belediye Başkan Adayımız Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa’ya ve adıyla müsemma güzide ilçemize, Cumhuriyet değerlerine, geleneklerine bağlı, vizyoner ve dinamik kadrolarıyla Mustafakemalpaşalı’nın gönlünde taht kurmuştur. Muhabbetle, gayretle ve ilçemizin sorunlarına çözüm aşkıyla yola koyulmuştur. Mustafakemalpaşa’mızı terörist sevici, lümpen, halktan ve sorunlarından uzak, beyni çürümüş bu zihniyete teslim etmeyeceğiz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ