Başkan Onur Uludaşdemir: “Adım Adım Kars’ı Geziyor, Halkımızın Sorunlarına Çözüm Üretiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Kars’ta ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek, partililerle ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ulaşdemir, her kesimle bir araya gelerek hem parti içi dayanışmayı güçlendiriyor hem de halkın sorunlarına yerinde çözüm arayışlarını sürdürüyor.

“Digor’un Tarihi Derinliği Beni Bir Kez Daha Etkiledi”

Uludaşdemir, çocukluğunun büyük bir kısmının geçtiği ve bugün anlamını öğrendiği Digor ilçesinde, ilçe danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Digor’un isminin Kürtçe ‘Gor’ yani mezarlık ve ‘Di’ yani iki kelimelerinden oluştuğunu öğrendiğinde, bu kadim ilçenin tarihsel derinliğinin kendisini bir kez daha etkilediğini ifade eden Uludaşdemir, toplantıda parti üyelerinin düşüncelerini dinlerken, aynı zamanda vatandaşların temel sorunlarına da kulak verdiklerini belirtti. Uludaşdemir, bu sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçildiğini ve bazı görüşmeler yapıldığını dile getirdi.

“Birlik ve Beraberlik Ruhu Pekişiyor”

Toplantıya katılımın ve samimiyetin oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Uludaşdemir, bu tür buluşmaların ilçenin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini ifade etti. Uludaşdemir, “Bugün burada, ilçe danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda, parti üyelerimizin partimizle ilgili düşüncelerini dinlerken, aynı zamanda vatandaşlarımızın temel sorunlarına da kulak verdik. Katılımın ve samimiyetin oldukça yüksek olduğu bu toplantı, ilçemizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha pekiştirdi,” dedi.

“Genel Başkanımızın Mesajları Üyelerimizde Büyük Heyecan Yarattı”

4 Ağustos’ta yapılan il başkanları toplantısında CHP Genel Başkanı’nın örgütlerden beklentilerini ve önemsediği noktaları üyelerine aktaran Ulaşdemir, bu mesajların partililer tarafından büyük bir heyecanla karşılandığını belirtti. Uludaşdemir “Son olarak, 4 Ağustos’ta yapılan il başkanları toplantısında genel başkanımızın örgütlerimizden beklentilerini ifade ettiği ve önemsediği noktaları üyelerimize direkt aktarmanın, üyelerimiz tarafından büyük bir heyecanla karşılandığını da belirtmek istiyorum. Birlikte daha güçlü adımlarla ilerlemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi.

“Adım Adım Kars’ın Her Köşesini Geziyoruz”

Uludaşdemir, sadece Digor’da değil, Kars’ın diğer ilçelerinde de benzer çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Bugün, ilçe danışma kurulu toplantılarımızın ikincisini, Serhat ilçemiz olan Akyaka’da gerçekleştirdik. Akyaka’da bir araya geldiğimiz bu önemli toplantıda, geçmiş dönem çalışmalarımızı değerlendirip, geleceğe yönelik stratejilerimizi şekillendirdik. Birlik ve dayanışma içinde, Atatürk’ün gösterdiği yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Toplantımıza katılım sağlayan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, daha güçlü ve kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz,” şeklinde konuştu.

“Sarıkamış’ta Verimli Bir Toplantı Gerçekleştirdik”

Sarıkamış İlçe Örgütü’nü ziyaret eden Uludaşdemir, burada da ilçe danışma kurulu ile oldukça verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu tür buluşmaların parti içindeki dayanışmayı güçlendirdiğini ve geleceğe yönelik stratejilerin sağlam temeller üzerine oturmasına büyük katkı sağladığını belirten Uludaşdemir, “Bu değerlendirme toplantılarını her üç ayda bir düzenleyerek, partimizin geleceğini daha güçlü adımlarla inşa etmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha da ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Halkımızla Birlikte, Güçlü Adımlarla İlerliyoruz”

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Kars’ta adım adım ilerlemeye ve halkla buluşmaya devam edeceklerini belirterek, “Her kesimle bir araya gelerek, halkımızın sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye kararlıyız. Birlikte daha güçlü adımlarla ilerlemek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ