Başkan Ömer Aydoğmuş Çiftçiyi Görmezden Gelmek İhanettir!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, son dönemde Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerin gerçekleştirdiği protestolara dikkat çekerek, Cumhur İttifakı hükümetinin çiftçileri görmezden gelmesini sert bir şekilde eleştirdi. Aydoğmuş, hükümetin bu tutumunun çiftçiye ihanet olduğunu belirtti.

“Çiftçiler Ayakta, Hükümet Sessiz”

Ülkenin dört bir yanında çiftçilerin yüksek üretim maliyetleri ve düşük satış fiyatları nedeniyle eylemler yaptığını hatırlatan Aydoğmuş, “Geçen aylarda Ordu ve Rize’de başlayan, ardından Bursa Karacabey, Bandırma, Aksaray ve Malatya’da devam eden çiftçi eylemlerine bugün Kahramanmaraş’ta domates-biber üreticileri de katıldı. Çiftçiler, traktörleriyle konvoy halinde eylem başlattı. Ancak, AKP ve Cumhur İttifakı hükümeti bu çığlığı duymuyor, görmezden geliyor. Bu tam anlamıyla bir akıl tutulmasıdır” dedi.

“Üretim Maliyetleri Altında Ezilen Çiftçi Perişan”

Aydoğmuş, çiftçilerin ürünlerini satamamalarından, mazot, gübre ve yem fiyatlarının artmasından dolayı büyük zorluklar yaşadıklarını ifade ederek, “Ne besledikleri hayvanlar para ediyor, ne de yetiştirdikleri ürünler. Çiftçi kredisini ödeyemez hale geldi. Hükümet ise bu durumu görmezden geliyor, çiftçinin haklı eylemi karşısında ‘Siz umurumuzda değilsiniz, biz bildiğimizi yaparız’ havasında davranıyor” şeklinde konuştu.

“Bu Testi Doldu, Taştı!”

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Aydoğmuş, Cumhur İttifakı’nın halktan uzak bir düzen kurduğunu ve bu düzenin artık sürdürülemez olduğunu belirtti. “Halktan uzak yaşıyorsunuz. Beyler, bu testi doldu, taştı. 23 yıllık serüveninizin sonuna geldiniz. Çiftçiye sırtını dönen, halktan kopan bir yönetimle daha fazla gidemezsiniz” diyerek hükümete sert eleştirilerde bulundu.

Aydoğmuş, çiftçilerin haklı mücadelesini desteklediklerini ve Gelecek Partisi olarak çiftçinin yanında olduklarını belirterek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ