YRP’li Başkan Sadettin Baskın “Belediyelerimize Yapılan Şantajlar Kabul Edilemez!”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, son dönemde partilerine ve belediyelerine yönelik baskı ve şantaj girişimlerine karşı sert bir açıklama yaptı. Baskın, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da partilerine uygulanan ambargoların ve baskıların, belediye başkanları üzerinden devam ettiğini belirtti.

“İktidar, Belediyelerimizi Şantaj Yoluyla Devşirmeye Çalışıyor”

Baskın, iktidar partisinin Yeniden Refah Partisi’ne mensup belediye başkanlarını şantaj yoluyla istifaya zorladığını ve iktidar tarafına çekmeye çalıştığını ifade etti. “Seçim öncesinde bizi günah keçisi olarak ilan etmeye çalışan iktidar partisi, şimdi de belediye başkanlarımızı şantaj ve baskı yoluyla devşirmeye çalışıyor. Belediyelerimizin elektrik borçlarının ivedi bir şekilde ödenmemesi, elektriklerin kesilmesi ve hizmet yapma noktasında ‘iktidar tarafında olmazsanız destek alamazsınız’ gibi şantaj yaklaşımlarıyla karşı karşıya kalıyoruz” dedi.

“İstifa Eden Belediye Başkanları Seçmenine İhanet Ediyor”

Baskın, bazı belediye başkanlarının bu baskılara boyun eğerek Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini ve iktidar partisine katıldığını ifade etti. “Bu başkanlar, bölgelerinde vatandaşa daha iyi hizmet götürebilmek adına bu kararı aldıklarını söylüyorlar. Ancak bu bir ihanettir, bu davranışlarını kendi seçmenlerine ihanet olarak görüyorum. Bu tür geçişler, başkanların zaafiyetinden kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

“İktidarda Olmadan da Büyük Hizmetler Yapılabileceğini Gösterdik”

Sadettin Baskın, Yeniden Refah Partisi’nin 1994 yerel seçimlerinde iktidarda olmamasına rağmen belediyelerde çok önemli ve vatandaşa büyük hizmetler yaptığını hatırlatarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin işçileri grevdeyken, yakın bölgelerdeki teşkilatlarımızın gençlik kolları, İstanbul’un çöpünü toplayarak halkımızın hizmetinde bulunmuştu. İktidarda olmadan da büyük hizmetler yapılabileceğini gösterdik” dedi.

“Çürük Elmalar Temizlenecek, Yeniden Refah Partisi Güçlenerek Yola Devam Edecek”

Baskın, parti içinde yaşanan bu tür olumsuzlukların doğal olduğunu ve partinin bu süreçten daha güçlü çıkacağını vurguladı. “Sofraya bir tabak ceviz koyduğunuzda içinden mutlaka birkaç tane çürük çıkabiliyor. Ancak bu çürükler temizlenecek ve Yeniden Refah Partisi daha sağlam kadrolarla milletimizin hizmetinde olmaya devam edecek. Yapılacak ilk seçimde iktidarın en güçlü adayıyız. Türkiye’de en yüksek oy alma potansiyeline sahip parti Yeniden Refah Partisi’dir” diye ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ