Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Derneği Başkanı Beyhan Ünal, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile Görüştü

Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Derneği Başkanı Beyhan Ünal, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile Görüştü

Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Derneği Başkanı Beyhan Ünal, dün Ankara’da Milli Yol Partisi’nin düzenlediği bir programa katılım sağladı. Ünal, program kapsamında Milli Yol Partisi Genel Başkanı Sayın Remzi Çayır ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Ünal, 3308 sayılı yasa altında özlük haklarını alamayan çırakların yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Beyhan Ünal, çırakların çalışma hayatlarında yaşadığı zorlukları ve esnaf olarak hayatlarını sürdürmekte zorlanan pek çok çırak mağdurunun sorunlarını Remzi Çayır’a anlattı. Ünal, birçok çırak mağdurunun aynı zamanda Bağ-Kur kaynaklı sıkıntılarla mücadele ettiğini, esnaflar arasında bu mağduriyetin derinleştiğini ifade etti. Özellikle Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “7.200 gün sorununu halledeceğiz” demesine rağmen, bu mağduriyetin hala sürdüğünü vurguladı.

Ünal, Sayın Remzi Çayır’dan, Cumhurbaşkanı ile bir görüşme fırsatı olması durumunda, çıraklık ve Bağ-Kur mağduriyetlerini dile getirmesini talep etti. Çayır, bu konuda konunun takipçisi olacağını belirterek, mağdurların yanında olacağını ifade etti. Beyhan Ünal da, desteklerinden ötürü Çayır’a teşekkür ederek, mağdur kesimin kendisine dua edeceğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ