İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Bursa’da Staj ve Çıraklık Mağdurlarıyla Bir Araya Geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Bursa’nın Yenişehir ilçesini ziyaret ederek staj ve çıraklık mağdurlarıyla buluştu. Dervişoğlu, burada yaptığı konuşmada, staj ve çıraklık dönemlerinde sigorta mağduru olan vatandaşların sorunlarının öncelikli olarak ele alınması gerektiğini vurguladı.

Bursa Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadriye Ulak ile görüşen Dervişoğlu, mağdurların yaşadığı sıkıntıları dinledi ve bu sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. “Bu mağduriyetin uzun yıllardır devam ettiğini biliyoruz ve artık çözülmesi gerektiğine inanıyoruz,” diyen Dervişoğlu, konuyu meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi.

Ziyareti sırasında Dervişoğlu, ayrıca esnafla da bir araya geldi ve kira fiyatları ile işlerin durumu hakkında bilgi aldı. Esnafa moral vermeye çalışan İYİ Parti lideri, “Karamsar olmayalım, hep birlikte bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz,” diyerek destek mesajı verdi.

Dervişoğlu, çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını da dinledi ve İYİ Parti olarak bu sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. “Çiftçimiz yalnız değildir. Türkiye’yi karış karış dolaşarak çiftçi ve hayvancımızın sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz,” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ