BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Mülteci Suçlarıyla İlgili Açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, mültecilerle ilgili suç iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Destici, mültecilerin suç işledikleri yönündeki eleştirilere karşı çıkarak, suç işleyenlerin sadece mülteciler olmadığını, vatandaşlar arasında da suç işleyenlerin bulunduğunu ifade etti.

Destici, “Mülteciler suç işliyormuş. Bizim vatandaşımız da işliyor,” diyerek, suçun bireysel bir eylem olduğunu ve herhangi bir grubun genellenmesinin yanlış olduğunu vurguladı. Suç oranlarını azaltmak için toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Destici, “Herkesin hukuka saygılı olması ve suç işleyenlerin adalet önünde hesap vermesi gereklidir,” dedi.

Genel Başkan Destici, ayrıca mültecilerle ilgili sorunların çözümü için daha kapsayıcı ve insani politikaların geliştirilmesi gerektiğini savunarak, “Mültecilerin uyum sürecini hızlandıracak ve toplumsal barışı sağlayacak adımlar atılmalıdır,” ifadesini kullandı. BBP olarak, bu konuda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ