Başkan Aydoğmuş’tan Yozgat Bozokspor’a Tam Destek

Başkan Aydoğmuş’tan Yozgat Bozokspor’a Tam Destek

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Bozokspor’a desteklerini açıklayan bir açıklama yaptı. Aydoğmuş, “Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanlığı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü olarak, Yozgat Bozokspor’un yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kulüp başkanı Celal Köse ve yönetim kurulunu, büyük zorlukları aşarak Yozgat Bozokspor’u 3. Lig’e çıkarmaları nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

Aydoğmuş, Yozgat Bozokspor’un başarısının sadece bir spor kulübü için değil, tüm Yozgat için önemli olduğunu vurgulayarak, “Yozgat’ta hangi takımın lige çıktığı değil, önemli olan Yozgat’ın ligde en üst sıralarda ve en iyi yerde olmasıdır. Sporu siyaset üstü bir perspektifle görmeliyiz” şeklinde konuştu.

Vali Mehmet Ali Özkan başta olmak üzere Yozgat siyasetini, il ve ilçe belediyelerini, ticaret odasını, esnaf ve sanatkarlar odalar birliğini, tüm sivil toplum kuruluşlarını ve Yozgatlı iş adamlarını Yozgat Bozokspor’a sahip çıkmaya çağıran Aydoğmuş, “Bu vesileyle Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı, Yozgat Bozokspor’un geleceği için birlik ve beraberlik toplantısı düzenlemeye davet ediyorum. Yozgat halkını da takıma sahip çıkmaya ve desteğini esirgememeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Aydoğmuş son olarak, “Gelecek Partisi ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü olarak, Yozgat Bozokspor’un geleceği için gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Yozgat halkına sesleniyorum: Haydi Yozgat, takımımıza sahip çıkın!” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ