ATP Genel Başkanı Aşkar’dan kamuda çifte maaş saltanatına tepki

14.Cumhurbaskanı Adayı ve Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Ata Barlas AŞKAR, kamuda çifte maaş saltanatını bitireceğini açıklamasına rağmen yasayla garanti altına iktidarı; “Emekliler 10 bin lira, asgari ücretli 17 bin lira maaşla yaşam mücadelesi verirken kamuda 200 bin liraları bulan çifte maaş ne vicdanla ne vatanseverlikle açıklanabilir” sözleriyle eleştirdi.

14.Cumhurbaskanı Adayı ve Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Ata Barlas AŞKAR, çifte maaş düzenlemesinin de yer aldığı torba kanun teklifini TBMM’ye sunan AKP’lileri sert sözlerle eleştirdi.
Vatandaşın sorunlarını çözmesi için seçtiği milletvekillerinin kamuda çifte maaş saltanatını yasayla güvence altına alma çabasına tepki gösteren Başkan Aşkar, “Vatandaşımız yokluk ve yoksulla mücadele ediyor. 10 bin lira maaş alan emeklimize 0 zam veriliyor. 17 bin lira maaş alan asgari ücretliye ara zam yok deniliyor” dedi.

ARTIK MİLLETİN SIRTINDAN İNİN!
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile emekli olmak isteyen vatandaşları ‘çift dikiş’ sözleriyle hedef aldığını anımsatan Genel Başkan Aşkar, şunları söyledi: “Kamuda tasarruf çağrısı yapılırken; ne iş yaptığı belli olmayan bürokrata ‘huzur hakkı’ adı altında milyonlarca lira maaş ödeniyor. Vatandaşımızın huzurunu kaçıranlar ne adına bu maaşı alıyor? Vatandaşımız açlığa, sefalet mahkum edilirken kamuda 200 bin liraları bulan çifte maaş ne vicdanla ne vatanseverlikle açıklanabilir. Bu millet size en büyük şerefi vermiş, Gazi Meclisimize milletvekili seçmişler. Vatandaşa şükredin derken, siz milletvekili, bakan maaşı ile geçinemiyor musunuz? Artık milletin sırtından inin. Çifte maaş hangi vicdana sığar? Biz iktidar olduğumuzda bütün bu haksızlıklara son vereceğiz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ