Ahsen Atmaca ve Melih Kesimoğlu’nun Düğünü Siyaset Dünyasını Bir Araya Getirdi

 

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın kızı Ahsen Atmaca ile Melih Kesimoğlu’nun düğünü, siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Çiftin mutluluğunu paylaşmak için birçok siyasi isim ve yakın dostları Merinos Davet’te buluştu.

Nikahı Bozbey Kıydı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, düğün töreninde çiftin nikahını kıydı. Ahsen ve Melih’in bu özel gününde, siyaset dünyasının farklı kesimlerinden pek çok isim de yer aldı.

Siyasiler Yoğun İlgi Gösterdi

Düğüne, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Gelecek Partisi Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun gibi isimler katıldı. Ayrıca, Saadet Partisi’nin İstanbul ve Ankara milletvekilleri Bülent Kaya, Birol Aydın, Mustafa Kaya, Mesut Doğan, ve diğer siyasi parti temsilcileri de davetliler arasındaydı.

Bursa siyasetinin yanı sıra, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, Bursa Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı İsmail Kaya gibi isimler de düğüne katılarak Atmaca ailesini yalnız bırakmadılar.

Ahsen Atmaca ve Melih Kesimoğlu’nun bu özel gününde, dostları ve sevenleri onlara mutluluk dileyerek birlikte keyifli anlar yaşadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ