Özge Demir: “1 Milyonu Aşan Astsubay Camiasının Sorunları Görmezden Gelinemez”

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kapsamında emekli astsubaylar Ankara’da “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Astsubaylar, Geçmişten Günümüze Tartışmalar” başlıklı bir çalıştay düzenledi. Yoğun katılımın olduğu çalıştayda, astsubayların yıllardır süregelen sorunları masaya yatırıldı ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler tartışıldı.

TBMM’ye Çağrı: Haklar Adil Şekilde Düzenlenmeli

Çalıştay Koordinatörü Nevzat Yüksel ve Akademik Çalıştay Direktörü Dr. Fatih Çam, astsubayların maddi haklarının iyileştirilmesi ve statülerinin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni göreve çağırdı. Yüksel ve Çam, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan tüm personelin haklarının adil bir şekilde düzenlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gazeteci Özge Demir’den Astsubaylar İçin Çarpıcı Mesaj

Çalıştayın üçüncü oturumunda moderatörlük görevini üstlenen gazeteci-yazar Özge Demir, astsubayların özlük hakları ve çalışma koşullarıyla ilgili yaptığı haberlerle dikkat çekiyor. Oturumda yaptığı konuşmada, Demir şu ifadelere yer verdi:

“120.000 emekli ve 100.000 aktif çalışan astsubay ile birlikte toplamda 1 milyonu aşan bir camianın sorunları görmezden gelinemez, ötelen

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ