Yine Aynı Manzara: Deprem Oldu, Operatörler Yine Sınıfta Kaldı!

Tarık ŞEKER

Daha ne kadar bu senaryoyu tekrar yaşayacağız? Her depremde aynı tablo: Operatörler çöküyor, insanlar yakınlarına ulaşamıyor, çaresizlik içinde çırpınıyorlar. Bir kez daha bölge halkı isyanda. Kim sorumlu? Biz mi? Hayır, bu işi yapması gerekenler, yani operatör şirketleri!

6 Şubat’ta yaşadıklarımızdan hiç ders almamışlar. O günlerdeki felaketi hatırlıyoruz: İnsanlar saatlerce, günlerce yakınlarına ulaşamadı. Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde, hâlâ bu sorunu çözememiş olmaları tam bir fiyasko. Fakat iş, millete %200 zam yapmaya gelince hiç aksama yok! Kendi kasalarını doldurmayı çok iyi biliyorlar ama iş sorumluluk almaya, vatandaşa hizmet etmeye gelince ortada yoklar.

İnsanlar enkaz altında can derdindeyken, yakınları bu çaresizlik içinde telefon başında bekliyor. Bağlantı kurmak mı? Tabii ki yok. Kardeşim, işinizi doğru yapın! Operatör şirketleri olarak sadece zam yapmayı değil, insanların hayatlarını kurtaracak altyapıyı da geliştirin. Bu kadar büyük paralara rağmen hâlâ nasıl böyle bir acizlik içinde olabiliyorsunuz?

Her şeyden önce şunu sormak lazım: Bu halk size ne zaman güvenebilecek? Ne zaman depremde sevdiklerine ulaşabilecek? Herkesten zam almasını biliyorsunuz, o zaman sorumluluklarınızı da yerine getirin!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ