Osmangazi Belediyesi Fotoğraf İhalesinde Örnek Bir Adım Attı: Peki Diğer İlçeler Ne Zaman Harekete Geçecek?

“Adaletin tesis edilmesi, adil bir rekabet ortamının sağlanması ve mesleki haklarımızın korunması adına taleplerimizi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Fotoğrafçılar olarak bizler, mesleki değerlerimizi korumak ve adil bir rekabet ortamının tesis edilmesi için bir araya gelmeye kararlıyız” bu sözlerle tepkisini üst perdeden aktaran aynı zamanda fotoğrafçı esnafı da olan DEVA Parti Bursa İl Başkanı Tayfun Öztürk; “Osmangazi Belediyesi’nin takibini yaptığımız nikah dairesi fotoğraf ihalesi, örnek teşkil edecek bir adımla sonuçlandı. Üç yıllık olarak düzenlenen ihale, aylık 965 bin TL + KDV bedelle “Foto Koray” tarafından kazanıldı. Osmangazi Belediyesi, bu ihaleyle belediye kasasına önemli bir gelir sağladı. Bu gelişmeyi takdirle karşılıyor ve şeffaflık, sürdürülebilirlik ve gelir odaklı bu yaklaşımı tüm ilçelerimize örnek gösteriyoruz.

Ancak, burada sorulması gereken asıl soru şu: Osmangazi Belediyesi böylesine başarılı bir ihale sürecini tamamlayarak ciddi bir gelir elde ederken, diğer ilçelerimizde durum nedir? Yıldırım, Nilüfer, İnegöl ve Mudanya gibi ilçelerimizde nikah dairesi fotoğraf ihaleleri ne zaman yapılacak? Bu süreçler ne kadar şeffaf olacak ve belediyelere ne tür katkılar sağlayacak?

Vatandaşlar olarak beklentimiz, tüm ilçelerimizin bu konuda adımlar atarak hem gelir yaratmaları hem de yerel işletmelerin desteklenmesi yönünde çalışmalarını hızlandırmalarıdır. Osmangazi Belediyesi’nin attığı bu adım, diğer ilçe belediyelerine de ışık tutmalı ve benzer ihalelerin, şeffaf ve adil bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmalıdır.

Deva Partisi olarak, tüm ilçelerimizin bu tür fırsatları doğru şekilde değerlendirmesi gerektiğine inanıyor ve takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bu adımlar, yerel yönetimlerin gelirlerini artırırken aynı zamanda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulmasının önünü açacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ