CHP Çiftçinin ve Esnafın Yanında Olmaya Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa il Örgütü öncülüğünde bir kahvaltı etkinliği düzenlenerek şehrin tarım sorunları masaya yatırıldı.
Şanlıurfa Zahireciler Borsası’nda düzenlenen kahvaltı programına CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Eyyübiye İlçe Başkanı Adnan Öncel, parti il yöneticileri ve esnaflar katıldı.
Gerçekleşen programda şehrin tarımsal sorunları ele alınarak talep ve öneriler dinlendi. Programa ilişkin bir değerlendirme yapan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ açıklamasında; “Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Örgütü olarak, şehrimizin tarımsal sorunlarını konuşmak ve bu alanda yaşanan sıkıntılara çözüm yolları aramak amacıyla esnaflarımızla bir araya geldik. Tarım sektörü, Şanlıurfa’nın ekonomik dinamiklerinin temel bir parçasıdır. Bu nedenle, çiftçilerimizin, esnaflarımızın ve tüm paydaşların sesine kulak vermek bizim için son derece önemlidir.

Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mahmut Tanal, Eyyübiye İlçe Başkanımız Adnan Öncel, il yöneticilerimiz ve önceki dönem milletvekili adayımız Sayın Abdullah Direk programda yanımızda oldular. Programımızı borsa esnaflarından Salih Urtekin’in katkılarıyla Şanlıurfa Zahireciler Borsasında gerçekleştirdik. Kentimizin tarım alanındaki sorun ve sıkıntılarını konuştuk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak tarımı bitirmeye yemin etmiş bir iktidara karşı çiftçimizin esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılan yanlışların karşısında sorunların, sıkıntıların yükselen sesi olacağız” dedi.
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ