Ekonomik sorunlar esnafı zora soktu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve beraberinde ki heyet, Atatürk Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, ekonomik sorunlar ve iş hayatındaki zorluklar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, yerel esnafın yaşadığı sıkıntılar ve talepleri dinlendi. Çözümler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, bir açıklama yaparak yaptığı değerlendirmede yapılan ziyaretlerin önemine vurgu yaptı.
Ziyaret sırasında yapılan sohbetlerde esnaflar, son dönemde artan maliyetler, yüksek enflasyon ve azalan alım gücünün işlerini önemli ölçüde etkilediğini belirttiler. Esnaflar, girdi maliyetlerinin yükselmesi ve müşterilerin satın alma gücünün düşmesi sebebiyle dükkanlarını ayakta tutmakta zorlandıklarını ifade ettiler.

EKONOMİK SORUNLAR ESNAFI ZORA SOKTU

Esnaf ziyaretinde konuşan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, esnafların Türkiye’deki ekonomik krizin en büyük mağdurları arasında yer aldığını kaydetti. “Son yıllarda yaşanan ekonomik çalkantılar, esnafımızı büyük ölçüde zor durumda bıraktı. Artan maliyetler, fahiş fiyatlar ve gittikçe daralan pazar, yerel işletmeleri tehdit eder hale geldi” dedi. Deniz, esnafın yaşadığı sıkıntıları anladıklarını ve bu sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ