Ümit Özdağ: Türkiye’ye Kurulan Tuzak ve Göçler Konusunda Uyarılarımız Haklı Çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün düzenlediği basın açıklamasında Türkiye’ye yönelik göçlerin büyük bir tuzak olduğunu bir kez daha vurguladı. Yıllardır bu konuda uyarılarda bulunduklarını belirten Özdağ, “Bazı yurttaşlarımız açıklamalarımı sert buldu. Bazıları ise endişelerimi vehim olarak nitelendirdi. Gelinen noktada uyarılarımızın haklı olduğunu hemen herkes gördü” dedi.

Özdağ, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu göç dalgasının ülke için ciddi tehditler barındırdığını belirtti ve vatandaşlardan bu konuda daha bilinçli olmalarını istedi. Özdağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardan buyana Türkiye’ye göçler ile büyük bir tuzak kurulduğunu anlattık. Bazı yurttaşlarımız açıklamalarımı sert buldu. Bazıları ise endişelerimi vehim olarak nitelendirdi. Gelinen noktada uyarılarımızın haklı olduğunu hemen herkes gördü.”

Zafer Partisi Genel Başkanı, açıklamasının sonunda 7 dakikalık bir video izlemeleri için vatandaşlara çağrıda bulundu. Videonun önemine değinen Özdağ, “Sizden ricam 7 dakikalık bu videoyu izlemeniz ve bütün dostlarınıza, akrabalarınıza izlemesi için önermeniz. Zafer Partisi’ne oy vermeseniz, vermeyi düşünmeseniz de lütfen izleyin ve izletin. Türkiye kurulan bu tuzağı bozabilir ve bozmalı” şeklinde konuştu.

Özdağ’ın bu açıklamaları, Türkiye’deki göç politikaları ve Zafer Partisi’nin bu konudaki duruşunu yeniden gündeme taşıdı. Özdağ, ülkenin geleceği için bu tür tuzaklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ