Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si Fatma Karanfil Hayatını Kaybetti

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden Fatma Karanfil, 72 yaşında hayata veda etti. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Şayeste karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu, uzun yıllar boyunca sanat hayatına sayısız başarılı projeyle katkıda bulunmuştu.

Fatma Karanfil, kariyerine 1970’li yıllarda başlamış ve kısa sürede Türk sinema ve televizyon dünyasında önemli bir yer edinmişti. Özellikle Aşk-ı Memnu’daki performansıyla büyük beğeni toplayan Karanfil, birçok izleyicinin gönlünde taht kurmuştu.

Sanat camiası, Fatma Karanfil’in vefatıyla derin bir üzüntü yaşarken, sosyal medyada da oyuncuya yönelik taziye mesajları paylaşıldı. Karanfil’in ailesi ve yakınları, ünlü oyuncunun kaybının ardından taziyeleri kabul ediyor.

Fatma Karanfil, oyunculuk kariyerinin yanı sıra yardımsever kişiliği ve mütevazı yaşamıyla da biliniyordu. Sanatçının vefatı, Türk sinema ve televizyon tarihinde bir devrin kapanışı olarak nitelendiriliyor.

Sanat dünyasının bu değerli ismi, geride bıraktığı eserlerle ve unutulmaz performanslarıyla daima hatırlanacak. Fatma Karanfil’in cenaze törenine ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ